ISO Container

ISO Container - effektivt och pålitligt

Välkommen till oss på Containergruppen! Vi säljer och hyr ut robusta ISO-containrar till företag, privatpersoner och organisationer. Containrarna är standardiserade av International Organization for Standardization (ISO) för att säkerställa kompatibilitet och effektivitet i den globala handeln. 

Deras robusta konstruktion och mångsidighet gör dem till en pålitlig lösning för att transportera och lagra en mängd olika varor, från torrgods till temperaturkänsliga produkter. Vi har containrar i alla storlekar för alla behov, vilket gör oss till ett flexibelt alternativ på marknaden. Kontakta oss om du har några frågor, eller vill köpa en ISO-container!


Kort om ISO-containrar

Sedan de började användas 1956 har containrar av ISO-standard ökat i användning, så till den grad att det präglar 90% av världens fartygsfrakt. ISO-containrar finns i flera typer, däribland standardcontainrar, flat rack-containrar och kylcontainrar. 

Containern av standardmodell används främst för allmän last, medan flat rack-containrar är idealiska för skrymmande eller tunga föremål som inte får plats i en vanlig container. Kylcontainrar har inbyggt kylsystem för att transportera varor som kräver temperaturkontroll, som färskvaror och läkemedel. Vi erbjuder bland annat ISO-containrar av måtten 10, 20 och 40 fot.

Kvalitet och stabilitet i varje container

Kvaliteten på våra ISO-containrar garanteras genom noggranna inspektioner och därefter certifieringar. Varje container testas för att säkerställa att de uppfyller internationella standarder för hållbarhet såväl som säkerhet. Vi vill helt enkelt att du ska känna dig fullkomligt trygg med att containrarna som används i din verksamhet faktiskt går att lita på, och går att använda i många år.

Kontrollerna handlar oftast om aspekter som vattentäthet, strukturell integritet och korrekt funktion av dörrar och lås​. Inspektionerna säkerställer att containrarna är lämpliga för att transportera varor säkert över långa avstånd, vare sig transporterna sker i luften, på havet eller på land.

Flexibilitet - för alla branscher

ISO-containrar används dock inte uteslutande inom transport, utan också i en mängd olika sammanhang. Till dessa går att räkna allt från vanlig förvaring till konstinstallationer, deras mångsidighet gör det möjligt att anpassa dem för specifika behov. 

Till exempel används öppna containrar för att lasta tungt eller överdimensionerat gods, medan kanske tankcontainrar är utformade för att transportera flytande eller farliga material​. Vi har ett brett utbud av olika modeller och varianter som alla är ISO-certifierade. Kontakta oss, så anpassar vi tillsammans en lösning som passar dina förutsättningar och behov.

Vi får din verksamhet att växa

Genom att erbjuda robusta och pålitliga ISO-containrar hjälper vi företag att optimera sina logistik- och lagringslösningar. Med en effektiv transport och säker förvaring kan företag minska sina kostnader och förbättra sina leveranskedjor, delvis på grund av att ISO-containrar är standardiserade på den globala marknaden. 

Våra containrar säkerställer att dina varor transporteras säkert och effektivt, vilket bidrar till att din verksamhet kan växa och utvecklas utan komplikationer. Det finns en anledning till att containrar är det vanligaste medlet för transport i världen.

ISO-Container

Renovering och ommålning

Vi säljer och hyr ut, men för att se till att dina containrar alltid är i bästa skick erbjuder vi renovering och ommålning. Till dessa tjänster räknas reparation av eventuella skador, uppdatering av skyddande ytbehandlingar och anpassning av containrar för specifika behov. 

Vi har dessutom ett brett utbud av olika reservdelar, oavsett vilken modell containern har. Genom att hålla containrarna i toppskick kan vi garantera långvarig användbarhet och säkerhet. Även här erbjuder vi givetvis rimliga priser och guidning i valet av reservdelar.

Rimliga priser och snabb leverans

Vi förstår vikten av kostnadseffektivitet och snabb service. Därför erbjuder vi konkurrenskraftiga priser och snabb leverans av våra ISO-containrar. Oavsett om du behöver en standardcontainer eller en specialanpassad lösning, kan vi leverera rätt produkt till rätt pris och i rätt tid. När du väljer oss kan du räkna med att dina logistikbehov alltid uppfylls utan onödiga förseningar.

ISO-containrar är en oumbärlig del av dagens logistik inom förvaring, avfall och transport, och med vår expertis och engagemang för kvalitet kan du vara säker på att få den bästa lösningen. Kontakta oss idag för att få veta mer om vår verksamhet, eller om du är redo att köpa en ISO-container.

Din pålitliga leverantör av containrar