Om oss

Vi levererar containrar av högsta kvalitet

Vi har lång och gedigen erfarenhet av tillverkning av containers och vi har möjlighet att anpassa oss efter kundens behov. Vi arbetar med ett stort fokus på de små detaljerna och kan genom detta skapa säkra, hållbara lösningar till rimliga priser. Idag har vi väldigt många återkommande kunder och det tar vi som ett bevis på att vårt sätt att arbeta verkligen fungerar. Oavsett om du är privatperson, företagare eller representerar exempelvis en myndighet så är du välkommen att kontakta oss.

Vi sätter miljön i fokus och vi låter en genomarbetad miljöpolicy löpa som en röd tråd genom vår verksamhet. Genom detta så kan vi bidra till en bättre värld och vi kan även sätta press på andra inom samma område att följa vårt exempel. Vi har även en kvalitetspolicy som följs vid varje beställning.

Ska du köpa en container från oss så kommer den att ha tillverkats inom ramarna för denna policy och det gör att ditt köp blir tryggt samt att du får en container som står emot tidens tand på ett överlägset sätt. Vi levererar alltid produkterna snabbt och inom den tidsplan vi satt upp. Tack vare gedigen kunskap och erfarenhet så kan vi ge effektiva jobb som innebär att sträckan mellan beställning och leverans blir kort.

Välkommen att kontakta oss redan idag så ser vi över hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig. För oss är ingenting omöjligt - det handlar bara om utmaningar av varierande slag!

Behöver du köpa en container?