Köpa begagnad container

Din pålitliga leverantör av begagnade containrar

Att köpa en begagnad container är en smart och kostnadseffektiv lösning. Oavsett om du behöver extra förvaringsutrymme, ett viktigt medel för transport eller återvinning, erbjuder vi en mängd olika begagnade containrar.

Vi på Containergruppen är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av högkvalitativa begagnade containrar. Trots att våra produkter är begagnade, kan du lita på att de är noggrant inspekterade och uppfyller alla säkerhets- och kvalitetsstandarder. 

Vi strävar efter att tillhandahålla bästa möjliga service och att göra processen så enkel och smidig som möjligt för våra kunder​​. Till våra tidigare kunder hör privatpersoner, företag och andra organisationer. Hör av dig för mer information!


Kvalitetskontroll och säkerhet

Kvalitet och säkerhet är av yttersta vikt när det kommer till våra begagnade containrar. Varje container genomgår en noggrann inspektion för att säkerställa att den är i gott skick. Vi kontrollerar allt från dörrar till eventuella rostfläckar och jämnhet på golvet. Vårt mål är att erbjuda containrar som har hög standard och som kan användas säkert under lång tid​, trots att den har haft tidigare ägare.

Fördelarna med att köpa en begagnad container

Att köpa en begagnad produkt har många fördelar, för dig som köpare, oss som köpare såväl som för klimatet. Nedan har vi listat några av dem.

  • Kostnadseffektivt: Begagnade containrar är ofta betydligt billigare än nya, vilket gör dem till ett ekonomiskt alternativ för många företag och privatpersoner.
  • Miljövänligt: Återanvändning av containrar bidrar till minskad miljöpåverkan genom att reducera behovet av nya material.
  • Snabb leverans: Begagnade containrar finns ofta tillgängliga för omedelbar leverans, vilket minskar väntetiden jämfört med att beställa en ny.
  • Brett utbud av modeller och storlekar: Vi erbjuder ett omfattande urval av begagnade containrar i olika storlekar och modeller, inklusive:

Köpa begagnad container

Kvalitet till ett bra pris

Att köpa en begagnad container innebär att du får hög kvalitet till ett överkomligt pris. Våra begagnade containrar är noggrant utvalda och underhållna för att säkerställa att de är i bästa möjliga skick. Vi vill att du ska kunna dra nytta av en robust och hållbar lösning utan att spräcka budgeten. Våra begagnade containrar har givetvis genomgått omfattande kvalitetskontroller, för att säkerställa att de fortfarande är funktionella. Såklart lämnar vi fördelaktiga garantier.

Brett utbud av olika slags begagnade containrar

Då utbudet av vilka slags begagnade containrar vi erbjuder varierar, har vi nedan listat våra mest populära alternativ. Hör gärna av dig om du vill veta mer exakt vilka modeller vi erbjuder och eventuella reservdelar till dessa.

  • Standardcontainer: Perfekta för förvaring och transport.
  • Höga containrar: Passar för dig med behov av en container med extra utrymme.
  • Isolerade containrar: För temperaturkontrollerad lagring.
  • Specialcontainrar: Anpassade för specifika behov som kontor, verkstäder eller evenemangsutrymmen.

Vi har bland annat containrar av måtten 10, 20 och 40 fot. Detta innebär flexibilitet för dig som köpare, då vi alltid kan möta ditt behov av förvaringsutrymme.

Ombyggnad och anpassning av containrar

På vår anläggning i Mölnlycke, utanför Göteborg, har vi en välutrustad verkstad. Här erbjuder vi tjänster för ombyggnad och anpassning av containrar för att passa dina specifika behov, vilket kan handla om installation av el, ventilation, dörrar, fönster, isolering och mycket mer. Oavsett om du behöver en mobil arbetsplats, ett extra förråd eller en specialdesignad lösning, kan vi hjälpa dig att anpassa containern efter dina önskemål​​. Vill du måla om containern, eller helt enkelt bara renovera den, hjälper våra erfarna mekaniker dig.

Ta hjälp av våra experter

Vi på containergruppen har en lösning bara för dig. Att köpa en begagnad container är ett klokt val för dig som vill tänka på plånboken och klimatet, och med oss behöver du aldrig uppoffra kvaliteten. Vi hjälper dig som privatperson, företag eller annan organisation med att hitta den perfekta containern. Våra experter finns till hands för att hjälpa dig välja rätt och anpassa den efter dina specifika behov​​.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta den perfekta begagnade containern för ditt projekt.

Vi har containrar för alla behov